Exponential Roundtable Logo

Exponential Roundtable

13. oktober 2020

En dag, en samling, i over 100 byer i Europa

Tenk deg til at du sitter rundt et bord sammen med 6-8 andre fra ditt miljø, og hører på undervisning om hvordan du kan lede folk til Jesus, utruste dem til disipler, og bli en del av å starte nye menigheter.

I Europa i dag er det tusenvis av personer som gjør dette allerede. Hør på historiene deres, bli inspirert, og bli utfordret til å ta det neste steget. Temaet for konferansen i år er “Igniting a culture of multiplication”.

Kultur kan bli definert som et spontant gjentagende mønster av oppførsel. Kultur er utforma fra lidenskapen i hjertet og overbevisninga i tankene. Det vi prissetter blir det vi prioriterer, og det vi prioriterer blir fortellingen og språket som vises gjennom oppførselen vår.

Culture-Norwegian

Hva om multiplisering av disipler, ledere og nye menigheter blir fortellingen til kirka i Europa? Hvem disippelgjør du? Hva trenger vi å gjøre for å få til dette? Hvordan vil dette se ut for din menighet? Burde du være med å starte en ny menighet? Kan du organisere et nettverk av menighetsplanting i din region? Hva vil ditt neste steg bli?

Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Roundtable skaper en tilværelse der du sitter sammen med andre, snakker om det som er sagt og lærer fra hverandre. Vi ser fram til å se deg på Exponential Roundtable i nærheten av der du bor.

Nedenfor vil du finne informasjon om lokale verter, steder og påmelding. Vi gjør oppmerksom på at Roundtable vil skje direkte og dermed til forskjellige tider alt etter hvilken tidssone du befinner deg i.

Etter Roundtable vil du få tilgang til undervisning fra alle talere og seminarholdere, og du vil også få konferanseboka vår; “Igniting a culture of multiplication”.

EX_East_17-110

Hva er Exponential?

Exponential er et fellesskap av ledere som er samlet for en hensikt. Det er et nettverk av kristne ledere med en lidenskap for å se nye menigheter bli plantet og multiplisert over hele Europa. Vår felles visjon er å se reproduksjon og multiplikasjon bli den naturlige norm for kirkens språk og adferd i hele Europa.

Vi vil se evangeliet, ledere, disipler, kirker og nettverk multiplisert over hele Europa. Vi utvikler ressurser og ulike kurs for den lokale kirke og dens ledere. Tema for Exponential Roundtable 2020 er: Igniting a culture of multiplication.

Hva skjer på Exponential Roundtable?

Talere

Undervisningen har karakter av Ted Talks og er på ca 15 minutter. Mer informasjon finner du her.

Workshop

Den lokale host kan velge ut workshop som er av lokal interesse.

Roundtable

God tid til å samtale og reflektere sammen.

Historier

Historier fra menighetsplanting fra hele Europa.

Når vil Roundtable starte?

Til hvilke tidspunkt vil konferansen 13. oktober 2020 foregå?

Samlingen vil vare i seks og en halv time. Siden Roundtable vil skje i 100 byer i forskjellige tidssoner over hele Europa, vil konferansen starte til ulike tidspunkt. Hovedstudio og host vil være i Berlin, og vi vil ha en direkte kommunikasjon mellom de ulike byene. På kartet finner du en oversikt over når Roundtable arrangeres i din tidssone.

Exponential-Round-Table-Tuesday-13-October-2020-v08

Påmelding for Exponential Roundtable!

Påmeldingsavgift

Påmeldingsavgiften vil være forskjellig mellom de ulike landa i Europa. Her i Norge vil prisen for konferansen være 25 Euro. Avgiften er en støtte til den voksende Exponential-bevegelsen rundt omkring i hele Europa. Takk for din støtte!

Påmeldingsavgiften vil ikke dekke mat, drikke, kaffe og annet på det lokale Roundtable. Avhengig av vertskapet, ver obs på at dette kan koste ekstra. For å holde kostnadene nede, har vi sammen med styret og samarbeidspartnere sett at ved å arrangere 100 Roundtables i 100 byer vil det beste være å oppfordre det lokale vertskapet til å finne en løsning, ettersom de kjenner lokalsamfunnet best.

Lokalt vertskap og sted

Nedenfor finner du mer informasjon om det lokale vertskapet og på hvilke steder det blir avholdt Roundtables i Norge.

Sogndal

Lokal vert:
John Torjus Eriksen

Introduksjon av lokal vert:
John Torjus arbeider med menighetsplanting for Indremisjonsforbundet. Han er også en del av ei lokal kirke som brenner for å nå nye med evangeliet og plante nye forsamlinger i bygdene rundt Sogndal. Han er gift og har tre barn.

Adresse:
Sogndal Indremisjonsforening, Granden 23

Stavanger

Lokal vert:
Siren Klungland Moi

Introduksjon av lokal vert:
Siren er utdanna sosialarbeider, og arbeider til daglig som fellesskapsutvikler for NLM Sørvest. Hun arbeider for å skape nettverk mellom lederteam og for å hjelpe menigheter til å utvikle seg i sin kontekst.

Adresse:
Fjelltun Stavanger, Gulaksveien 4

Stavanger

Lokal vert:
Egil Elling Ellingsen

Introduksjon av lokal vert:
Egil Elling Ellingsen er hovedpastor i IMI-kirken i Stavanger, og bevegelsen som har vokst ut derfra. Han er forfatter av Godhetseffekten, og har også skrevet tre andre bøker sammen med Martin Cave.

Adresse:
IMI kirken, Gunnar Warebergsgate 15

Bergen

Lokal vert:
Sigurd Bekkevold

Introduksjon av lokal vert:
Sigurd er pastor i Salt Bergen, og er leder av Plant, et nettverk for menighetsplanting i pinsebevegelsen i Norge. Salt er en del av det globale menighetsplantenettverket NewThing.

Adresse:
Forum Scene, Fjøsangerveien 28

Oslo

Lokal vert:
Jarleif Gaustad

Introduksjon av lokal vert:
Jarleif er leder av Sendt Norge, et nettverk på tvers av kirkesamfunn som bidrar til å plante nye, levedyktige kirker i Norge. Han er også involvert i menighetsplanting gjennom NLM og M4 Norge.

Adresse:
Misjonssalen, Tullinsgate 4

Stord

Lokal vert:
Johannes Olsen

Introduksjon av lokal vert:
Johannes arbeider som ungdomsleder for IMF. Han er utdanna lærer, og har vært med på plantingskurs i M4. Han er også en del av det nasjonale plantingsteamet til IMF.

Adresse:
IMS-huset, Torgbakken 10

Veavågen

Lokal vert:
Lars Øystein Folkedal

Introduksjon av lokal vert:
Lars Øystein er pastor og menighetsplanter i Karmøy Frikirke og tilsynsmann med ansvar for Frikirkens menigheter på vestlandet. Han leder Frikirkens team for menighetsplanting i Sendt-nettverket. Har tre voksne barn og nettopp giftet bort to av dem.

Adresse:
Klippen Veavågen, Båshusvegen 1

Trondheim

Lokal vert:
Terje Dahle

Introduksjon av lokal vert:
Terje har arbeidet med menighetsplanting i over 30 år, først i Vesterålen der han bodde i 21 år. Har siden 2005 bodd i Trondheim der han har vært med på å plante menighet. Leder arbeidet til Kristent Fellesskap i Norge. Gift med Lise, har 3 voksne barn og 6 barnebarn.

Adresse:
Trondheim misjonskirke,
Arkitekt Christies gt. 1c 7012 Trondheim

Flekkefjord

Lokal vert:
Jon Løvland

Introduksjon av lokal vert:
Jon jobber som menighetsrådgiver i Metodistkirken og leder kirkens menighetsplantingsarbeid. De er også påkoblet menighetsplantingsnettverket Sendt og drømmer om å se flere nyplantinger i tiden som kommer.

Adresse:
Metodistkirken i Flekkefjord, Brogaten 14

Farstad

Lokal vert:
Ole Christian Martinsen

Introduksjon av lokal vert:
Ole Christian er kretsleder i Nordmøre og Romsdal Indremisjon (en del av Indremisjonsforbundet) og er aktiv i bedehusarbeidet i Torvikbukt. Han er gift og har fire barn.

Adresse:
AVLYST

Skien

Lokal vert:
Britt Solveig Spilde,
sammen med SALT, Skien misjonskirke, 2.42 Skien og UiO

Introduksjon av lokal vert:
Britt Solveig er leder for Ungdom i Oppdrag og er pastor i den nyplanta menigheten 2.42 Skien, sammen med mannen sin Kjetil. Menighetene som står sammen om dette er engasjert for byen og regionen, og ønsker å se ledere og menigheter multiplisert.

Adresse:
UiO Skien, Telemarksgata 5

FULLT

Kristiansand

Lokal vert:
Håvard Haugland

Introduksjon av lokal vert:
Håvard er daglig leder i FriBU, barne- og ungdomsorganisasjonen til Frikirken, og en del av eldsterådet i Hånes Frikirke.

Adresse:
Hånes Frikirke, Hånesveien 101

nede-Exponential-Round-Table-Tuesday-13-October-2020-Shape-nede