Regionális - Magyarország 2022

Exponential konferencia
2022. november 11

Discipleshift logo black

A tanítványság kultúrája

Az elmúlt évtizedekben a gyülekezetek vezetői különböző modelleket próbáltak ki a gyülekezeten kívüliek elérésére. A „keresőbarát” modellektől a „missziós” vagy az „evangéliumközpontú” modellekig, mindegyiket a saját erősségeivel és gyengeségeivel. Habár ezeknek a megközelítéseknek van értéke, de a gyülekezet missziójából valami alapvető még mindig hiányzik: a tanítványság!

A „tanítvánnyá tenni” Isten parancsa a gyülekezet számára, de a gyülekezeteink túl gyakran elbuknak a küldetésükben. Megtöltjük a gyülekezeti ülőhelyeket, de nem képzünk elkötelezett tanítványokat.

Váltsunk tanítványságra!

Regionális - Magyarország 2022

Discipleshift - A tanítványság kultúrája

Kapcsolódj be vezetők százaihoz az Exponenciális Regionális Magyarország-ba Budapesten, hogy inspirációt nyerj, bátorodj és szerezz újabb információkat. Regisztrálj időben, mivel limitált helyünk van ezekre a kisebb, belsőségesebb találkozókra.

Regisztráció hamarosan

Exponential dicsőítés

Dicsőítés minden fő területen

Fő előadók

Dave Ferguson

Dave Ferguson

Founder of Exponential US and NewThing
US
Øivind Augland

Øivind Augland

CEO Exponential Europe
Norway
Miro Toth

Miro Toth

Pastor Equippers Budapest
Slovakia
http://exponential.eu/wp-content/uploads/2021/07/cropped-Exponential-Europe-trans_8192_v02-kopi.png

András Lovas

City-to-City Budapest
Hungary
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Exponenciális egy közösség, amelyet okkal építünk. Az a látásunk, hogy a reprodukció és a sokszorozódás egy norma legyen az európai gyülekezet nyelvében és viselkedésében.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Akarsz rendszeres értestítést kapni arról, hogy mit csinálunk? Több nyelven is elérhető a hírlevelünk. Iratkozz fel és válaszd ki a megfelelő nyelvet, hogy mindig naprakész híreid és információid legyenek arról, hogy társaságunkban mi történik.