Exponential Roundtable Logo

Mese Rotunde Exponențial

IMPREUNĂ - gata pentru a crește în număr!

Sâmbătă, 13 Noiembrie, 2021

O SINGURĂ ZI, O SINGURĂ ÎNTRUNIRE, ÎN 200 DE ORAȘE DIN ÎNTREAGA EUROPĂ

Imaginează-ți că te afli la o masă, împreună cu alte 6-8 persoane din orașul tău, învățând despre cum poți conduce alți oameni spre Cristos, să faci ucenici și să fii parte la plantarea de noi biserici.

Mii de europeni fac asta în ziua de astăzi. Ascultă-le povestea, lasă-te inspirat și fii gata să faci următorul pas. Vino alături de noi, IMPREUNĂ - gata pentru a crește în număr.

Conceptul nostru: Cunoaștem de mult și am depus eforturi considerabile pentru marea trimitere (Matei 28), a cărei provocare este să „MERGEM”. Mai mult de atât, recent am conștientizat că trebuie să ascultăm si de cea mai mare poruncă (Marcu 12), aceea de a „IUBI”. Dar partea lipsă care întregește misiunea lui Isus este marea colaborare (Ioan 17) - și anume că trebuie să facem aceasta „ÎMPREUNĂ”.

Pentru a putea vedea o mișcare care v-a duce la capăt misunea lui Isus trebuie să îndeplinim ceea ce Isus ne-a învățat: trebuie să FACEM UCENICI..... să IUBIM...dar ÎMPREUNĂ!

together
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Cine este Exponențial?

Exponențial este o comunitate cu un scop precis.Suntem mii de lideri cu o pasiune puternică de a planta biserici. Viziunea pe care o împărtășim este ca, multiplicarea și facerea de ucenici să devină o normă în viața bisericilor din Europa.

Dorim să vedem evanghelia, liderii, ucenicii, bisericile și organizațiile în continuă creștere în întreaga Europă. Scopul nostru este de a creea resurse si cursuri pentru a suține bisericile și liderii locali.

Ce poți întâlni la Mese Rotunde Exponențial?

Mesele Rotunde oferă posibilitatea de a sta împreună, în jurul unei mese, unde poți discuta tot ce ai auzit și invățat de la ceilalți. Așteptăm să te vedem la Mesele Rotunde din orașul tău.

Exponential Roundtables

Vorbitori

Vor fi prezentate o serie de sesiuni plenare, a cate 15 minute - toate fiind traduse în limba ta.

Mai multe informații despre vorbitorii din acest an se pot găsi aici!

Workshopuri

Vei avea disponibil un număr mare de workshopuri online.

Mese rotunde

Un timp în care poți discuta și reflecta împreună cu alții în jurul unei mese.

Experiențe

Experiențe și mărturii din partea a diferiți plantatori de biserici din întreaga Europă.

La finalul conferinței vei avea acces la toate sesiunile prezentate cât și sesiuni mai ample din partea profesorilor cât și a vorbitorilor de seminar, disponibile pe website-ul nostru.

CÂND

Mesele Rotunde Exponențial - o singură conferință care va avea loc după fuse orare diferite, în peste 200 de locuri din Europa.

Te așteptăm împreună cu noi, Sâmbătă 13 Noiembrie, 2021. Deoarce va fi o singură conferință pentru toate cele 200 de Mese Rotunde, iar fiecare Masa Rotundă va începe la ore diferite în funcție de fiecare locație. Consultă harta pentru a descoperi când va începe în orașul tău.

Orașele vor putea comunica in mod direct între ele cât și cu studioul gazdă din Berlin.

map-timezone21

Înscriere pentru Mese Rotunde Exponențial 2021!

Taxă de înscriere

Taxa de înscriere depinde de locația unde te afli. În Moldova prețul conferinței este de 10 euro. Astfel poți susține lucrarea Exponențial care este în continuă creștere în Europa. Îți mulțumim că ne susți!

Taxa de înscriere nu include mâncarea, băuturile, cafeaua și alte cele de la Masa Rotunda locală. În funcție de fiecare gazdă există posibilitatea unei taxe extra. Pentru a ține costurile cât mai reduse, împreună cu membrii comitetului și partenerii noștrii am decis ca pentru o mai bună organizare a 200 de Mese Rotunde în 200 de orașe, să lasăm aceasta parte gazdelor locale, deoarce ei cunosc cel mai bine comunitatea.

Gazde locale și locații

Mai jos puteți găsi informații despre gazdele locale și locațiile din Moldova.

Vatra

Gazda:
Dima Tugui

Despre:
Dima este lider de tineret și mentor în lucrarea cu tineretul.

Locul:
Bethel House, Str. Chisinaului 1

Chișinău

Gazda:
Evghenii Sologubenco

Despre:
Pastor și învățător al bisericii Kishinev Bible Chruch, Evghenii este și președintele Seminarului biblic din Moldova. Misiunea bisericii este de a planta biserici în Moldova cât și în Asia Centrală. Este absolvent al masterului Teologie Practică din cadrul Institutului Teologic TCMI (Austria) iar în prezent finalizează masterul ”Master of Divinity” în cadrul aceluiași institut, având ca temă de dizertație lucrarea cu frații slujitori. Este membru full-time al organizației din 1998 și a găzduit prima lui Masă Rotundă in 2020.

Locul:
TROPOS (Kishinev Bible Church),
Strada Cuza Voda 17/6

Chișinău

Gazda:
Igor Bostanica

Despre:
Igor lucrează pentru organizația OM („Operațiunea Mobilizatoare”) în Moldova și este lider de departament a 100 de comunități din OM. Rolul organizației OM este de a sprijinii și a mobiliza pastorii din împrejurimi cât și muncă umanitară de ajutorare.

Locul:
OM Moldova, Strada Livadarilor 27/1