Exponential Roundtable Logo

Exponential Roundtables

SAMMEN - Utrustet til å multiplisere

LØRDAG 13. NOVEMBER 2021

Én dag, én samling, i 200 byer rundt om i Europa.

Se for deg at du sitter rundt et bord med 6-8 andre fra samme sted, hører på undervisning om hvordan du kan lede folk til Kristus, disippelgjøre dem og bli en del av menighetsplanting.

Tusenvis av personer i Europa gjør dette i dag! Hør på historiene deres, bli inspirert og utfordret til å ta ditt neste steg. Bli med når vi SAMMEN - utruster til å multiplisere.

Big Idea: Vi har i lang tid forstått og arbeidet mot misjonsbefalinga (Matt 28), som er utfordringa om å "GÅ". Nyligere har vi anerkjent at vi også må adlyde det doble kjærlighetsbudet (Mark 12), å "ELSKE". Det vi derimot mangler når vi skal ut med ordet om Jesus er det tredje store, samarbeidet (Joh 17) - at vi må gjøre dette "SAMMEN".

For at vi skal se en bevegelse som fullfører det Jesus starta, må vi gjøre det han ba oss om: vi skal GJØRE DISIPLER ... og ELSKE ... men SAMMEN!

together
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Hva er Exponential?

Exponential er et fellesskap med en mening. Vi er tusenvis av ledere som har menighetsplanting som en lidenskap. Vår felles visjon er å se reproduksjon og multiplikasjon bli den nye norm i språket og atferden til kirka i Europa.

Vi ønsker å se evangeliet, ledere, disipler, kirker og nettverk multiplisert gjennom hele Europa. Vi utvikler ressurser og kurs for lokale kirker og ledere.

Hva vil skje på Exponential Roundtables?

Roundtables skaper et miljø der dere sitter sammen rundt bord, diskuterer hva du har hørt og lærer fra hverandre. Vi gleder oss veldig til å se deg på et lokalt Roundtable der du er!

Exponential Roundtables

Talere

Flere 15 minutts undervisninger vil bli vist - alle tekstet på ditt språk.

Les mer om årets talere her!

Seminarer

Det vil være et antall online seminarer tilgjengelig.

Roundtables

Tid til å snakke og reflektere sammen sittende rundt bord.

Historier

Historier fra menigheteplantere over hele Europa.

Etter Roundtables får du tilgang til undervisningene, samt noe utvida undervisning, fra alle talerne og seminarholderne på vår kurs-side.

Tid

Exponential Roundtables vil bli én samling holdt over ulike tidssoner i mer enn 200 steder i Europa.

Vi gleder oss veldig til å være sammen med deg lørdag 13. november 2021. Ettersom vi har én samling for 200 Roundtables i byer i ulike tidssoner over hele Europa, vil hvert Roundtable starte til forskjellige tider, avhengig av hvilket land de er i. Se på kartet for å finne ut av når det starter hos deg.

Det vil være direkte kommunikasjon mellom de ulike byene, og mellom de ulike byene og hovedstudio i Berlin.

map-timezone21

Påmelding til Exponential Roundtables 2021!

Påmeldingsavgift

Hva du betaler i påmeldingsavgift avhenger av landet du bor i. Her i Norge er avgifta for samlinga 25 €. Ved å betale denne avgifta er du med og støtter den voksende Exponential-bevegelsen i hele Europa. Tusen takk for for støtten!

Påmeldingsavgifta dekker ikke kostnader til mat, drikke, kaffe eller annet ved det lokale Roundtable. Avhengig av vertskapet kan det være du må betale noe ekstra for dette. For å gjøre kostnadene så lave som mulig, har vi sammen med vårt styre og våre partnere bestemt at når vi arrangerer 200 Roundtables i 200 byer, vil det beste være å utfordre våre lokal verter til å ordne dette, ettersom de kjenner samfunnet sitt best.

Lokalt vertskap og steder

Nedenfor kan du finne mer informasjon om de lokale vertene og steder hvor vi arrangerer Roundtables i Norge.

Ålesund

Mars 2022. Ny dato kommer.

Lokal vert:
Børre Pedersen

Om:
Børre er en del av lederskapet i Pinsekirka Filadelfia Ålesund. Han har hovedansvaret for kommende kirkeplantinger, samtidig som han er pastor for Pinsekirka Sentrum i Ålesund, en forsamling for studenter og unge voksne, som han plantet ut fra Pinsekirka Filadelfia. Børre liker å se nye mennesker koble seg på Jesus og bli livslange etterfølgere av Ham. Børre har tre-årig bibelskole fra Danmark og Australia.

Hvor:
Filadelfia Ålesund, Vindgårdsveien 1

Hamar

Januar 2022. Ny dato kommer.

Lokal vert:
Eirik Austeng

Om:
Eirik tjener som hovedpastor i Hamar frikirke, der han leder prosessen mot å bli en reproduserende kirke i regionen. Han er utdannet som teolog, og har en master i faget.

Hvor:
Hamar frikirke, Horns gate 12

Oslo

12. mars 2022

Lokal vert:
Oskar Hadland

Om:
Med hjerte for hele menigheten som en enhet, jobber Oskar i hovedsak med ungdommer og unge voksne i Oslo Østre frikirke. Han har bachelor i praktisk teologi, og har jobbet i menigheten de siste seks årene.

Hvor:
Oslo Østre Frikirke, Lakkegata 47