Exponential Roundtable Logo

Exponential Roundtables

SAMMEN - Utrustet til å multiplisere

LØRDAG 13. NOVEMBER 2021

Én dag, én samling, i 200 byer rundt om i Europa.

Se for deg at du sitter rundt et bord med 6-8 andre fra samme sted, hører på undervisning om hvordan du kan lede folk til Kristus, disippelgjøre dem og bli en del av menighetsplanting.

Tusenvis av personer i Europa gjør dette i dag! Hør på historiene deres, bli inspirert og utfordret til å ta ditt neste steg. Bli med når vi SAMMEN - utruster til å multiplisere.

Big Idea: Vi har i lang tid forstått og arbeidet mot misjonsbefalinga (Matt 28), som er utfordringa om å "GÅ". Nyligere har vi anerkjent at vi også må adlyde det doble kjærlighetsbudet (Mark 12), å "ELSKE". Det vi derimot mangler når vi skal ut med ordet om Jesus er det tredje store, samarbeidet (Joh 17) - at vi må gjøre dette "SAMMEN".

For at vi skal se en bevegelse som fullfører det Jesus starta, må vi gjøre det han ba oss om: vi skal GJØRE DISIPLER ... og ELSKE ... men SAMMEN!

together
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Hva er Exponential?

Exponential er et fellesskap med en mening. Vi er tusenvis av ledere som har menighetsplanting som en lidenskap. Vår felles visjon er å se reproduksjon og multiplikasjon bli den nye norm i språket og atferden til kirka i Europa.

Vi ønsker å se evangeliet, ledere, disipler, kirker og nettverk multiplisert gjennom hele Europa. Vi utvikler ressurser og kurs for lokale kirker og ledere.

Hva vil skje på Exponential Roundtables?

Roundtables skaper et miljø der dere sitter sammen rundt bord, diskuterer hva du har hørt og lærer fra hverandre. Vi gleder oss veldig til å se deg på et lokalt Roundtable der du er!

Exponential Roundtables

Talere

Flere 15 minutts undervisninger vil bli vist - alle tekstet på ditt språk.

Les mer om årets talere her!

Seminarer

Det vil være et antall online seminarer tilgjengelig.

Roundtables

Tid til å snakke og reflektere sammen sittende rundt bord.

Historier

Historier fra menigheteplantere over hele Europa.

Etter Roundtables får du tilgang til undervisningene, samt noe utvida undervisning, fra alle talerne og seminarholderne på vår kurs-side.

Tid

Exponential Roundtables vil bli én samling holdt over ulike tidssoner i mer enn 200 steder i Europa.

Vi gleder oss veldig til å være sammen med deg lørdag 13. november 2021. Ettersom vi har én samling for 200 Roundtables i byer i ulike tidssoner over hele Europa, vil hvert Roundtable starte til forskjellige tider, avhengig av hvilket land de er i. Se på kartet for å finne ut av når det starter hos deg.

Det vil være direkte kommunikasjon mellom de ulike byene, og mellom de ulike byene og hovedstudio i Berlin.

map-timezone21

Påmelding til Exponential Roundtables 2021!

Påmeldingsavgift

Hva du betaler i påmeldingsavgift avhenger av landet du bor i. Her i Norge er avgifta for samlinga 25 €. Ved å betale denne avgifta er du med og støtter den voksende Exponential-bevegelsen i hele Europa. Tusen takk for for støtten!

Påmeldingsavgifta dekker ikke kostnader til mat, drikke, kaffe eller annet ved det lokale Roundtable. Avhengig av vertskapet kan det være du må betale noe ekstra for dette. For å gjøre kostnadene så lave som mulig, har vi sammen med vårt styre og våre partnere bestemt at når vi arrangerer 200 Roundtables i 200 byer, vil det beste være å utfordre våre lokal verter til å ordne dette, ettersom de kjenner samfunnet sitt best.

Lokalt vertskap og steder

Nedenfor kan du finne mer informasjon om de lokale vertene og steder hvor vi arrangerer Roundtables i Norge.

Flekkefjord

Lokal vert:
Jon Løvland

Om:
Jon jobber som menighetsrådgiver i Metodistkirken og leder kirkens menighetsplantingsarbeid. De er også påkoblet menighetsplantingsnettverket Sendt og drømmer om å se flere nyplantinger i tiden som kommer.

Hvor:
Metodistkirken, Brogaten 14

Hamar

Lokal vert:
Eirik Austeng

Om:
Eirik tjener som hovedpastor i Hamar frikirke, der han leder prosessen mot å bli en reproduserende kirke i regionen. Han er utdannet som teolog, og har en master i faget.

Hvor:
Hamar frikirke, Horns gate 12

Tønsberg

Lokal vert:
Morten Edvardsen

Om:
Morten er pastor i Tønsberg frikirke, en kirke med et kall til å være et ressurssenter for regionen. De driver skole og samtalesenter, og er opptatt av å utvikle misjonale og økumeniske fellesskap.

Hvor:
Tønsberg frikirke, Nedre Langgate 32

Rakkestad

Lokal vert:
Øivind Labråten

Om:
Øivind er pastor for Agape bibelkirke, som han også plantet. I tillegg er han Senior Master Trainer for DCPI Europa (Dynamic Church Planting International), en organisasjon som utruster og trener ledere i menighetsplanting.

Hvor:
Agape bibelkirke, Storgata 16

Kristiansand

Lokal vert:
Renate Orre

Om:
Renate har arbeidet i frikirken de siste 14 årene. Hun startet som musikkpastor, men er nå administrasjonsleder, og snart en del av pastorteamet i menigheten. En plantingsprosess for syv år siden, som Renate ledet, resulterte i Østsida frikirke, som er den menigheten hun nå er en del av. Staben består av tre personer, men har et stort antall frivillige, og er i dag rundt 300 medlemmer.

Hvor:
Østsida frikirke (Gimletun), Bergtoras vei 8

Bergen

Lokal vert:
Steinar Hjelset

Om:
Steinar er en menighetsplanter i Bergen frikirke, samt del av eldsterådet i menigheten. Drømmen er å plante lokale menigheter rundt omkring i byen, og bygge en hub for trening og utsending av menighetsplantere til alle deler av landet. Han er utdannet innenfor økonomi, og arbeider innenfor ledertrening.

Hvor:
Bergen frikirke, St Olavs vei 10