La oss snakke om multiplikasjon.

new_RT-banner

Start et Roundtable på ditt sted!

Sammen med Sendt Norge initierer vi Roundtables i Norge i perioden november 2023 til mars 2024. Det kan skjer gjennom samling av ledere i en by eller tettsted, eller i din lokale menighet. Når du registrerer deg, velger du deg den dagen du ønsker å arrangere et Roundtable i din sammenheng.

Bli med!

Talere på de Norske Rundbords samlingene.

Øystein

Øystein Gjerme

Mer informasjon

Øystein Gjerme er visjonær lederfor Exponential Europe. Han er ogsågrunnlegger og hovedpastor i SaltBergen i Norge og leder for den norskepinsebevegelsen. Han er utdannet cand.theol. og har vært styreleder for Høyskolenfor Ledelse og Teologi (HLT). I mange årledet han den tverrkirkelige bevegelsenSendt Norge, som har som hovedformålå hjelpe til med menighetsplanting.Øystein er foredragsholder i mangeulike sammenhenger og har skrevet flerebøker. Han er gift med Gina, og sammenhar de tre barn.

Miro & Marta Toth

Miro Toth

Mer informasjon

Miro Toth er menighetsplanter fraSlovakia og Ungarn. Han har deltatt påNorthpoint Bible College i USA, har enmastergrad i evangelisk teologi fra MatejBel-universitetet og en doktorgrad iurban teologi fra samme universitet.Miro plantet sammen med sin koneMarta en ACS-menighet i Slovakia og enEquippers-menighet i Budapest, Ungarn.Miro er direktør for Gateway College BibleSchool, leder plattformen CityLdr, ogsitter i styret for den apostoliske kirkeni Slovakia og forbundet for evangelikalekirker.Miro og Marta taler verden over, bådehver for seg og som par.

sarah-jackson-updated-round

Sarah Jackson

Mer informasjon

Sarah Jackson er en del av presteteamet i Holy Trinity Brompton Church i London, sammen med ektemannen Tom. Hun er administrerende direktør i Church Revitalisation Trust (CRT), som fører tilsyn med og støtter menighetsplanting gjennom HTB-nettverket i og utenfor Storbritannia. Før CRT var Sarah personalleder for HTB-gruppen, drifts- direktør og pastor i St Paul’s Hammersmith og grunnlegger av et eiendoms- og designfirma. Tom og Sarah er foreldre til tre døtre og har hunden Wilber.

crisrogers

Cris Rogers

Mer informasjon

Pastor Cris Rogers er menighetsplanter iØst-London, urban teolog, doktorgrads-student, kunstner, skaper og Star Wars-fan. Cris og kona Beki leder All HallowsBow, en svært misjonal menighet iØst-London. Cris har en dyp lidenskapfor disipler og disippelgjøring slikJesus gjorde det. Cris har utvikletdisippelvurderingsverktøyet DiscipleshipAssessment Tool og er vertskap for enukentlig disippelpodcast kalt MakingDisciples with Cris Rogers. Cris er ogsåleder for påskekonferansen SpringHarvest.

Britt-solveig-round

Britt Solveig Spilde

Mer informasjon

Britt Solveig Spilde leder Ungdom i Oppdrag sitt senter i Skien. Hun plantet kirken 2.42 Skien som nå holder til i lokalene til nyoppstartede Blackbird cafe og møteplass. Britt Solveig er gift med Kjetil og sammen har de to gutter på 6 og 3 år. Hun brenner for pionerarbeid i Europa, vekkelse blant ungdom i Norge og se en ny generasjon ledere ta ansvar i vår tid.

jazzjacobs

Jaz Jacob

Mer informasjon

Jaz Jacob er en kjent sangskriver og lovsangsleder i spansktalende land. Hun brenner for at den globale kirken skal bli mer forelsket i Jesus og gå i sin fulle identitet som sønner og døtre av Ham. Hun er født og oppvokst i Spania, gikk på Bethel School of Supernatural Ministry i Redding, California, og er for tiden pastor i en menighet i Madrid, Spania.

steinar-round

Steinar Hjelseth

Mer informasjon

Pastor Cris Rogers er menighetsplanter iØst-London, urban teolog, doktorgrads-student, kunstner, skaper og Star Wars-fan. Cris og kona Beki leder All HallowsBow, en svært misjonal menighet iØst-London. Cris har en dyp lidenskapfor disipler og disippelgjøring slikJesus gjorde det. Cris har utvikletdisippelvurderingsverktøyet DiscipleshipAssessment Tool og er vertskap for enukentlig disippelpodcast kalt MakingDisciples with Cris Rogers. Cris er ogsåleder for påskekonferansen SpringHarvest.

Øivind

Øivind Augland

Mer informasjon

Øivind har vært pastor og menighet-splanter i Den evangelisk-lutherskefrikirke i Norge de siste tjuefem årene.Han ledet det nasjonale menighets-plantingsnettverket i ti år. Gjennomdette ble han grunnlegger av det somnå er M4 Europe, som i dag arbeideri femten europeiske land. Han harogså tatt initiativ til NC2P (NationalChurch Planting Process), som har someuropeisk mål å mobilisere hele Kristilegeme i en nasjon, slik at de sammen kanarbeide strategisk for å møte behovet formenighetsplanting i nasjonen.Øivind er grunnlegger og medeier ixpand Norge og Persolog Norge. Hanskall er å fremme enhet og multiplikasjoni Kristi legeme. Øivind er gift med Linda,og sammen har de fire voksne barn.

«Hva om 10 % av alle menighetene på ditt sted begynte å plante nye menigheter eller å reprodusere ledere på alle nivåer?»

Hva er Roundtables?

På Roundtables sitter dere rundt bord sammen med andre fra samme sted for å snakke om multiplikasjon, lytte til undervisning, diskutere det dere har hørt og lære av hverandre.

Hva vil du oppleve under Roundtables?

Vi setter sammen materiale som er relevant, kontekstualisert og virkningsfullt for å starte samtaler rundt multiplikasjon.

Dette gjør vi gjennom tre elementer.

Undervisning

En serie korte videoundervisninger rundt temaet multiplikasjon.

Historier

Vitnesbyrd fra menighetsplantere over hele Europa.

Samtaler

Spørsmål og samtalepunkter for å hjelpe deltakerne til å engasjere seg i undervisningen.

Hvorfor Roundtables?

Roundtables er det perfekte stedet for å drømme og reflektere over Guds rikes vekst i din region sammen med folk fra samme sted. Det er et kraftfullt verktøy for å begynne å jobbe sammen mot et felles mål om multiplikasjon.

Pierre

Jeg ser på Roundtables som en misjonal tenketank for den europeiske kirken og en sterk impuls for å dele evangeliet i vår generasjon.

Vasilica

Har du spørsmål?

Hvis du vil vite mer, kan du ta en titt på disse ofte stilte spørsmålene.

?

Det er enkelt! Du trenger bare å registrere deg og laste ned «Run a Roundtable»-pakken, som tar deg gjennom en trinnvis prosess.

Ja, det er det eneste kravet vi stiller. Du registrerer dato, adresse og oppmøte for ditt Roundtable. Vi vil gjerne markedsføre det og vite hvilken effekt det har.

Meld deg på en Roundtable