Exponential Roundtable Logo

Експоненциални кръгли маси

ЗАЕДНО - Екипиране за растеж

13.11.2021г., събота

ЕДИН ДЕН, ЕДНО СЪБИРАНЕ, В 200 ГРАДА ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА

Представете си сядайки около маса с 6-8 души от Вашия град, да слушате поучение как да доведете хората до Христос, да ги изграждате и да бъдат част от основаването на нови църкви.

Хиляди хора в Европа правят това днес. Чуйте техните истории, вдъхновете се и бъдете предизвикани да направите следващата си стъпка. Присъединете се към нас, докато ЗАЕДНО се подготвяме за растеж.

Голямата идея: разбрали сме отдавна и сме полагали усилия към Великото поръчение (Матей 28), което е предизвикателството да "отидем". Съвсем наскоро осъзнахме, че трябва да се подчиним и на Великата заповед (Марк 12) да „обичаме“. Но липсващата част, която съставлява мисията на Исус, е третото велико, Голямото сътрудничество (Йоан 17) - че трябва да направим това „заедно“.

За да видим движение, което ще изпълни мисията на Исус, трябва да направим това, което Исус ни помоли да направим: ние трябва да НАПРАВИМ УЧЕНИЦИ... и ОБИЧАМЕ..., но ЗАЕДНО!

together
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Какво е експоненциален?

Експоненциалността е общност с кауза. Ние сме хиляди служители, които са силно запалени в основаването на църкви. Общата ни визия е възпроизводството и мултиплицирането да се превърнат в норма на езика и поведението на църквата в Европа.

Искаме да видим благовестието, служителите, учениците, църквите и мрежите, размножени в цяла Европа. Разработваме ресурси и курсове за местните църкви и ръководителите.

Какво ще се случва на Експоненциалната кръгла маса?

Кръглите маси създават среда, в която седите заедно около маси, обсъждате чутото и се учите един от друг. Очакваме с нетърпение да Ви видим на местна кръгла маса във Вашия град.

Exponential Roundtables

Говорители

Ще бъдат представени поредица от 15-минутни поучения - всички със запис на Вашия език.

Прочетете повече за тазгодишните говорители тук!

Семинари

Ще има на разположение редица онлайн семинари.

Кръгли маси

Време за разговори и размисъли заедно, седнали около масите.

Истории

Истории от основатели на църкви в цяла Европа.

След кръглите маси ще получите достъп до поученията и някои допълнителни поучения от всички учители и автори на семинари на нашия уебсайт.

ВРЕМЕ

Експоненциалните кръгли маси ще бъдат едно събрание, проведено в различни часови зони на повече от 200 места в Европа.

Очакваме с нетърпение да бъдем заедно с вас в събота, 13 ноември 2021 г. Тъй като имаме едно събиране на 200 кръгли маси в градове, разположени в различни часови зони в цяла Европа, всяка кръгла маса ще започне в различно време в зависимост от нацията. Моля, погледнете картата, за да разберете кога започва във Вашия град.

Ще има директна комуникация между различните градове, както и между различните градове и студиото домакин в Берлин.

map-timezone21

Регистрация за Експоненциалните кръгли маси 2021!

Регистрациона такса

Сумата, която плащате като регистрационна такса, зависи от държавата, в която живеете. В България таксата за конференцията е 10 евро. С плащането на таксата за регистрация, определена за страната Ви, Вие подкрепяте нарастващото експоненциално движение в цяла Европа. Благодарим Ви за подкрепата!

Регистрационната такса няма да покрива разходите за храна, напитки, кафе или други разходи на местната кръгла маса. В зависимост от всеки домакин, моля, имайте предвид, че това може да бъде допълнително заплатено. За да запазим разходите възможно най-ниски, решихме заедно с нашия съвет и партньори, че с организирането на 200 кръгли маси в 200 града, най -добрият начин е да предизвикаме местните домакини да се погрижат за това, тъй като те познават най-добре общността си.

Местни домакини и места

По-долу можете да намерите повече информация за местните домакини и места в България.

София

Местен домакин:
Брайън Дейвис

Относно:
Брайън работи с IMB и от 15 години живее на Балканите като основател на църкви. Понастоящем живее в София и е силно етусиазиран върху партньорството с църкви и тяхното екипиране за достигането на града. Брайън е изпратен от Северна Каролина и получава своята магистърска степен от Югоизточната баптистка духовна семинария.

Къде:
Първа Баптистка църква, гр. София ул. "Осогово" №86