Exponential Roundtable Logo

Exponential Roundtables

YHDESSÄ -Varustaudu moninkertaistumaan

Lauantai 13 Marraskuuta 2021

Yksi päivä, yksi tapahtuma, 200 kaupungissa kautta Euroopan

Kuvittele istuvasi pöydän ympärillä 6-8 ihmisen kanssa kaupungistasi, kuuntelemassa opetusta siitä, kuinka johtaa ihmisiä Jeesuksen tuntemiseen, opetuslapseuttaa heidät ja istuttaa uusia seurakuntia.

Tuhannet ihmiset ympäri Eurooppaa tekevät tätä tänään. Kuuntele heidän kertomuksia, inspiroiodu ja ota haaste vastaan ottaakseen seuraavia askeleita. Tule mukaan YHDESSÄ varustautumaan moninkertaisumiseen.

Kuningasajatus: Olemme kautta aikojen ymmärtäneet ja panostaneet "lähtemiseen" jotta suuri käsky - Lähetyskäsky (Mt. 28) voisi tapahtua. Olemme myös tunnustaneet laiminlyönnen käskyistä suurimman (Mk. 12) "rakastaa". Mutta puuttuva palanen Jeesuksen mission toteutumisessa on kolmas "suurin": Jeesuksen jäähyväisrukous (Jh.17), että olisimme "yhtä" kutsuu meidät suureen yhteiseen työhön.

Jotta voimme nähdä liikkeen, joka suorittaa loppuun Jeesuksen mission, meidän on tehtävä se, mitä Jeesus pyysi meitä tekemään: meidän on TEHTÄVÄ OPETUSLAPSIA… ja RAKASTETTAVA… mutta YHDESSÄ!

together
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Mitä on Exponential?

Exponential on yhteisö jolla on tarkoitus. Meitä on tuhansia johtajia, joilla on palo istuttaa uusia seurakuntia. Yhteinen visiomme on se, että Eurooppalaisten seurakuntien toiminnassa ja kielessä lisääntyminen ja moninkertaistuminen olisivat normaalia.

Tahdomme nähdä evankeliumin, johtajien, opetuslapsien, seurakuntien ja verkostojen moninkertaistumista kaikkialla Euroopassa. Kehitämme jatkuvasti resursseja paikallisille seurakunnille ja johtajille.

Mitä tulee tapahtumaan Exponential roundtablessa?

Roundtable luo ympäristön jossa ollaan yhteisen pöydän ääressä oppiakseen toinentoisiltanne. Toivotamme juuri sinut tervetulleeksi kaupunkisi Exponential Roundtable:iin.

Exponential Roundtables

Puhujat

Näytetään sarja 15-minuutin opetuksia - kaikki käännettynä sinun kielellesi.

Lue lisää tämän vuoden puhujista tästä!

Työpajat

Tarjolla on monia online-työpajoja.

Tapahtuma

Aika jakaamiseen ja reflektointiin yhdessä pyöreiden pöytien ääressä.

Kertomukset

Kertomuksia seurakuntien istuttajilta ympäri Eurooppaa.

Tapahtuman jälkeen saat pääsyn kaikkiin luentoihin ja sen vielä lisäresursseja kaikilta puhujilta Exponentialin kotisivuilla.

AIKA

Exponential Roundtables on yksi tapahtuma monessa aikavyöhyykkeessä yli kahdessa sadassa paikassa kautta Euroopan.

Odotamme innolla yhteistä kokoontumista lauantaina 13. marraskuuta 2021. Koska meillä on yksi kokoontuminen 200 paikkakunnalla, jotka sijaitsevat eri aikavyöhykkeillä eri puolilla Eurooppaa, jokainen Roundtable alkaa eri aikoina maasta riippuen. Katso kartasta, milloin se alkaa paikkakunnallasi.

Meillä on suora yhteys eri kaupunkien välillä sekä eri kaupunkien ja Berliinin isäntästudion välillä.

map-timezone21

Ilmoittautuminen Exponential Roundtable 2021!

Ilmoittautumismaksu

Ilmoittautumismaksusi määrä riippuu siitä missä maassa asut. Täällä Suomessa, maksu on 25€. Maksamalla maallesi asetetun ilmoittautumismaksun, tuet kasvavaa Exponential- liikettä koko Euroopassa. Kiitos tuestasi!

Ilmoittautumismaksu ei kata ruoan, juoman, kahvin tai muun kustannuksia paikallisessa Roundtablessasi. Muistathan, että tästä saattaa tulla erillinen maksu joka riippuu järjestäjästä. Olemme yhdessä johtoryhmän sekä yhteistyökumppaneiden kanssa haastaneet jokaisen kaupungin paikalliset järjestäjät huolehtimaan järjestelyistä, sillä he tuntevat paikallisen tilanteen parhaiten. Näin saamme sadassa Roundtablessa ja sadassa eri kaupungissa pidettyä kulut mahdollisimman alhaalla.

Paikallinen järjestäjä ja sijainti

Alhaalta löydät lisää tietoa paikallisesta järjestäjästä sekä sijainneista Suomessa.

Lappeenranta

TIISTAI 23 MARRASKUUTA 2021

Paikallinen järjestäjä:
Antti Nironen

Johdanto:
Antti haluaa nähdä Jumalan valtakunnan vaikutuksen kotikaupungissaan Imatrassa ja koko Kaakkois-Suomessa. Hän työskentelee Etelä-Saimaan Kansanlähetyksessä pastorina, mutta näkee itsensä myös lähetystyöntekijänä, joka on lähetetty tavoittamaan paikallisia ihmisiä evankeliumilla. Hänen intohimo on uuden sukupolven opetuslasten nostaminen ja Jumalan liikehdinnän alkaminen tässä osassa Suomea.

Konferenssin sijainti:
Lähetyskoti, Koulukatu 27