Exponential Roundtable Logo

Exponential Kerekasztalok

EGYÜTT - Felkészíteni a megsokszorozódásra

2021. november 13 (szombat)

EGY NAP, EGY ÖSSZEJÖVETEL, 200 VÁROSBAN EURÓPA-SZERTE

Képzeld el, hogy hatan-nyolcan ültök egy asztalnál ugyanabból a városból, és arról halgattok tanítást, hogy miként tudnátok embereket Krisztushoz vezetni, tanítványozni és új gyülekezetek elindításának részévé válni.

Emberek ezrei teszik ma ugyenezt Európában. Hallgasd meg a történetüket, engedd, hogy inspiráljanak és kihívás elé állítsanak annak érdekében, hogy megtedd a következő lépést. Csatlakozz hozzánk, ahogy mi EGYÜTT - felkészülünk a megsokszorozódásra.

A Nagy Ötlet: régóta értjük és erőfeszítést teszünk a Nagy Misszióparancs érdekében (Máté 28. rész), amely a "Menj" kihívását jelenti. Talán nem olyan rég azt is felismertük, hogy engedelmeskednünk kell a Nagy Parancsolatnak (Márk 12. rész), vagyis a "Szeretni" parancsnak. De hiányzik a harmadik elem a Jézusi Küldetésből, a Nagy Együttműködés (János 17. rész) - vagyis az, hogy mindezt "Együtt" tegyük.

Ahhoz, hogy megvalósulni lássuk a Jézus által ránk bízott küldetést, azt kell tennünk, amit Jézus kért tőlünk: TEGYÜNK TANÍTVÁNYOKKÁ... SZERESSÜNK másokat... de mindezt EGYÜTT!

together
Diverse People Friendship Togetherness Happiness Aerial View Concept

Mi az Exponential?

Az Exponential egy közösség, amely céllal jött létre. Vezetől ezrei, akik szenvedéllyel vagyunk a gyülekezetplántálás iránt. Közös látásunk, hogy a reprodukció és a megsokszorozódás az európai egyház nyelvezetének és viselkedésének alapvető normájává váljon.

Látni szeretnénk az evangélium, tanítványok, gyülekezetek és hálózatok megsokszorozódását egész Európában. Tanítási anyagokat és kurzusokat fejlesztünk gyülekezetek és vezetők számára.

Mi történik majd az Exponential Kerekasztalok?

A Kerekasztalok olyan környezetet hoznak létre, ahol asztalok körül ülve beszélhetjük meg azt, amit egymástól hallottunk és tanultunk. Örömmel látunk téged is egy helyi Kerekasztalon a városodban.

Exponential Roundtables

Előadók

15 perces tanítás sorozatokat teszünk közzé - mindegyiket a saját nyelveden feliratozva.

Tudj meg többet az idei előadókról itt!

Workshopok

Online workshopok is elérhetők.

Kerekasztalok

Beszélgetés és visszajelzés együtt a kerekasztaloknál.

Történetek

Gyülekezetplántálók történetei Európából.

A kerekasztalok után a weboldalunkon hozzáférést adunk a tanításokhoz, és néhány kibővített tanítási anyaghoz az előadóktól és szeminárium vezetőktől.

IDŐ

Az Exponential Kerekasztalok egyidejű összejövetelt jelentenek különböző időzónákban több, mint 200 helyen Európában.

Várjuk már, hogy együtt lehessünk veletek 2021. november 13-án. Egy összejövetelt tartunk, viszont 200 Kerekasztallal Európa különböző időzónáiban, ezért mindegyik Kerekasztal eltérő időpontban kezdődik attól függően, hogy melyik országban kerül megrendezésre. Kérjük, ellenőrizd a térképen a saját városod kezdési időpontját.

Közvetlen kommunikációs kapcsolat lesz a különböző városok, valamint a városok és a berlini házigazda stúdió között.

map-timezone21

Regisztráció a 2021. évi Exponential Kerekasztalra!

Regisztrációs díj

A regisztrációs díj összege országonként eltérő. Itt Magyarországon a konferencia díja € 15. Az országodra meghatározott regisztrációs díj megfizetésével te is támogatod az európa-szerte növekvő Exponential mozgalmat. Köszönjük a támogatásod!

A regisztrációs díj nem tartalmazza az étkezés és a kávészünetek költségét, valamint egyéb helyi költségeket. A helyi házigazdáktól függően lehetnek további díjak a regisztrációs díjon felül. Annak érdekében, hogy a kiadásokat a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk, a vezetőség a partnereinkkel együtt úgy döntött, hogy a 200 kerekasztal 200 városban történő megrendezése esetén a legjobb megoldás ennek koordinálását a helyi házigazdákra bízni, mivel ők ismerül legjobban a helyi közösségeket.

Helyi házigazdák és helyszínek

Alább további információt találsz a helyi házigazdákról ér a magyarországi helyszínekről.

Budapest

15.11.2021

Helyi házigazda:
János Kalupka

Bemutatkozás:
János a budapesti NAPHEGY Keresztény Gyülekezet vezető pásztoraként szolgál, valamint tagja a Magyar Apostoli Egyház országos vezetésének is. Lelkészi szolgálatai mellett üzleti coachként és üzleti tanácsadóként dolgozik. Szenvedélye a tanítványképzést fókuszba helyező gyülekezetépítés, valamint a vezetők következő generációjának felnevelése.

Konferencia helyszíne:
NAPHEGY Christian Center, Dezső utca 12/B

Budapest - English speaking

15.11.2021

Local host:
Miro Toth

About:
Miro Toth is founding pastor of Kristus mestu, a multi campus church in southwest Slovakia. He has a heavy burden for church planting, and leads a relational pastors and leaders network called CityLdr and mentors leaders through other projects. He pioneered Gateway College - the first Spirit-filled ministry training institution in Slovakia. In 2019 he started planting Equippers church in the city of Budapest.

Where:
NAPHEGY Christian Center, Dezső utca 12/B